Photobucket

Followers

Saturday, October 16, 2010

Kenali Proton Inspira Baru

Ini dia, para Proton baru Inspira! Berita terbaruadalah harga akan mula dari RM 80k-95rb bergantung padavariasi yang dipilih. Ada 1,8 Manual, Auto 1,8 dan 2,0Auto.
Untuk rebadge ini, berita ini adalah bahawa Mitsubishi tidakmembolehkan setiap perubahan yang akan dilakukan pada mesin (4B siri) dan ECU. Juga tampaknya bahawa Proton telah berubah suspensisetup dengan pengendalian Lotus, saya bertanya-tanya bagaimana yang akan merasa.

Akan pergi ke showroom, jika tersedia, dan ada 4 warna untuk memilih, hitam, putih, merah dan perak.
Secara peribadi saya akan pergi untuk Turbocharge 1.8 Manual, itu, dan drop di bodykit evo X, manis!


Proton telah mengumumkan bahawa Proton Inspira akan menjadi nama rasmi untuk yang model pengganti Proton Waja, yang sampai sekarang ini baru disebut dengan codename dalaman, Proton P3-90A.The Inspira Proton dikembangkan dari Lancer Mitsubishi dengan pilihan 4B10 1.8 mesin liter Mitsubishi dengan manual 5-speed, sebuah Mitsubishi 4B10 1.8 liter enjin dengan gearbox ratio 6-speed CVT virtual, atau atas kisaran 2,0 liter 4B11 enjin dengan penghantaran CVT yang sama dengan ditambah shifter medan kemudi dayung.

Pada pelancaran, Inspira akan mempunyai kandungan tempatan sekitar 26% pada saat pelancaran, dengan tujuan meningkatkan ke 40% dalam beberapa bulan ke depan dan lurus sampai 65% dalam masa satu tahun dari tarikh pelancaran selepas penjual tempatan telah sepenuhnya disiapkan . Hal ini dibina di kilang MVF Proton.Tersedia dalam perak merah, putih, hitam atau, Proton baru Inspira sekarang terbuka untuk tempahan dalam setiap pengedar Proton dengan deposit sebanyak RM1, 000. Sebagai apresiasi kepada burung awal, Proton akan menawarkan pakej perkhidmatan 2 tahun (50.000 km) percuma bernilai RM1, 658 termasuk bahagian dan tenaga kerja bagi mereka yang mengambil penghantaran tanda mereka baru Proton Inspira untuk tempahan yang dilakukan oleh 15 November 2010 yang dihantar sebelum tarikh 31 Disember 2010.

Harga tentatif bermula daripada RM79, 888 OTR untuk manual 1,8 sampai tidak lebih daripada RM95K untuk bahagian atas baris.CVT 1.8 akan berada di suatu tempat di tengah. Harga rasmi akan dilancarkan pada pelancaran rasmi tarikh 10 November 2010.Foto-foto di atas dan selepas melompat disediakan oleh Proton adalah satu-satunya kita dapat menunjukkan kepada anda untuk saat ini kerana ada sekatan bahawa kita harus menghormati dan gambar rasmi hanya akan diberikan lebih dekat dengan tarikh pelancaran pada awal November 2010.Apakah ada yang menempah Inspira belum? Pastikan anda membaca kesan pertama kami drive!1 ~ Model akhir yang lebih tinggi daripada Proton Waja Lancer 2.0 dilengkapi dengan paddle shift dan maju ciri-ciri auto-kapal pesiar.Ciri-ciri auto cruise ini sangat berguna jika anda baik ... belayar di jalan raya. Saya percaya Proton Waja Lancer Auto Cruise akan hampir sama dengan yang kita miliki di Proton Exora. Disamping itu juga mendakwa bahawa anda boleh mengharapkan jok kulit dengan model akhir yang lebih tinggi.

2 ~ Proton Waja Lancer sebenarnya salinan karbon dari Mitsubishi Lancer EX dan yang menjelaskan mengapa mereka terlihat sangat identik. Kerana bertujuan untuk menjadi model pengganti Waja, semuanya akan menjadi hampir sama dengan Mitsubishi Lancer EX termasuk mesin mereka sendiri (Jadi tidak ada mesin Campro Lotus?). Namun suspensi yang berbeza baru dan pelek (16inch) akan digunakan sebagai gantinya.

Saya berharap kami baru Proton Inspira akan hidup sampai hype-nya!
Bagaimana dengan harga untuk jenama kami baru Proton Inspira?1.8 Manual (RM79, 999)1.8 CVT Auto (RM87, 000)2.0 Premium Auto CVT (RM94, 000)Dari selebaran yang ditunjukkan di bawah, kita dapat melihat bahawa ini Proton baru Inspira akan datang dengan gaya yang berani dan agresif yang dipinjam dicuri dari Mitsubishi Lancer EX.Nampaknya sekarang bahkan Bagasi anda dilengkapi dengan remote control. Jadi tidak ada lagi memasukkan kunci anda untuk membuka ya Bagasi anda! Wow ... ini Proton baru Inspira juga sarat dengan banyak ciri-ciri dan salah satu yang intrik saya yang paling hangat ialah Fully Automatic Climate Control nya. Wow!Apa ini? Adakah anda tahu bahawa tidak seperti jenis lain dari Proton, ini Proton baru Inspira dilengkapi dengan rating keselamatan 5-bintang. Saya percaya itu kerana Proton baru Inspira menggunakan rangka tubuh yang tepat dari Mitsubishi Lancer. Dan terbaik dari semua jika anda untuk membeli Proton Inspira baru, anda akan mendapatkan perkhidmatan PERCUMA 2 tahun yang meliputi tenaga kerja dan bahagian diservis. Perjanjian ini sangat gila!

Terima kasih kepada Funtasticko untuk brosur bocor.
Jadi, adakah anda merancang untuk membeli ini Inspira Proton?Maka jangan lewatkan di Oktober terdekat anda Proton Showroom ini 15 atau 16 ok. Mei ini baru Proton Inspira memberi anda lebih banyak inspirasi dalam hidup anda. Ha: D Jadi di sana anda memilikinya orang, tarikh pelancaran baru Waja kami Proton 2 Lancer. Anda menunggu akhirnya berakhir. Lebih penting anda tahu apa anda menunggu karena sekarang sudah resmi. baru kami Proton Waja 2 Lancer disebut Inspira Proton (kecuali jika risalah tersebut palsu). :)

No comments:

Post a Comment